POLITIE. Intrekking rijbewijs & brandstichting en vandalisme

Intrekking rijbewijs

Een patrouille voertuig merkte in de Oude Kattestraat in Kruibeke een voertuig op dat al zwalpend over de baan reed. Het voertuig werd onderschept. De bestuurder, een 51 jarige man uit Beveren, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,32 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Brandstichting en vandalisme

Zondagnacht 25 juli hebben onbekenden in een tuin in de Hogenakkerstraat in Tielrode een tent in brand gestoken. Andere voorwerpen zoals een trampoline, zwembad en bloembakken werden vernield. De vernielingen werden deze morgen vastgesteld. Het onderzoek is lopende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *