POLITIE. Intrekking rijbewijs, intoxicaties en ongeval met bromfietser

Resultaten flitspalen

De flitspalen op de Scheldebrug controleerden 203847 voertuigen daarvan werden er 159 geflitst. De vaste flitser aan de Kapelstraat controleerde 72353 voertuigen, daarvan werden er 21 effectief geflitst.

Intrekking rijbewijs

Maandagmorgen rond 7 uur werd een spookrijder gesignaleerd op de N16 richting komende uit de richting van Bornem en rijdend richting Sint Niklaas. Een patrouille kon het voertuig ter hoogte van de Gasthuisstraat onderscheppen.
De bestuurster, een 54-jarige vrouw uit Hamme, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,05 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Er werd ook recente schade aan haar voertuig vastgesteld. Na onderzoek bleek dat de vrouw in Bornem een boom en paaltje had geraakt en vluchtmisdrijf had gepleegd.

Intoxicaties

Een 49-jarige man uit Temse diende zijn rijbewijs voor drie uren in te leveren. De man werd tijdens een statische controle gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. Uit de ademtest bleek dat de man iets teveel had gedronken.

Ongeval met bromfietser

Op de Edgard Tinelplaats in Temse was er een aanrijding tussen een auto en bromfiets. Er werd niemand gewond. De bromfietser, een 32-jarige man uit Polen, legde een positieve speekseltest af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *