Steeds meer overlast door graffiti

“Steeds dezelfde tags”

TEMSE – In de gemeenten Temse en Kruibeke ziet de politie het aantal gevallen van vandalisme door graffiti zienderogen toenemen. Dat schrijft de lokale editie van Het Nieuwsblad.

“Vooral in Kruibeke hebben we veel te lijden onder graffiti. In de Broekstraat en Kruibekestraat zijn verkeersborden, verplaatsbare toiletten en elektriciteitscabines de favoriete doelwitten”, vertelt commissaris Katty De Bruyn van de lokale politie Kruibeke-Temse.

Ook Temse blijft niet gespaard. Het Scheldepark en het station van Temse stonden al in het vizier van de vandalen. Sinds de dienstverlening is stopgezet in het treinstation van Temse wordt het gebouw meer en meer beklad door vandalen.

“We zien ook steeds dezelfde tags terugkeren in onze gemeenten. In Sint-Niklaas en Bornem worden ze ook gezien dus we hebben een sterk vermoeden dat een bende de oorzaak is van de overlast”, klinkt het bij De Bruyn. “We onderzoeken de zaak maar we hebben nog geen dader kunnen vatten.”

Het stationsgebouw is één van de grote doelwitten van de vandalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *