Parkfeesten lopen vlot, opkuis nadien iets minder

TEMSE – Afgelopen woensdag was er de tweede avond van de Parkfeesten. dankzij een nieuwe indeling van het terrein, de zalige klassiekers van The Golden Years Band en een extra tapwagen liep alles vlot. Wat niet kon gezegd worden van de opkuis na de feesten.

Enkele lezers van onze online-krant meldden ons dit weekend dat het opruimen van het terrein toch niet is wat het moest geweest zijn.

“Er ligt verspreid over het terrein karton, electriciteitskabels, flesjes, bakken en stoelen.”, klinkt het. “Ook reclame-banners en drinkbekers lijken zo maar achter gelaten te zijn. Ik dacht dat de gemeente het voorbeeld moest geven.”

Bijzonder rommelig

Wanneer we schepen van Jeugd Tineke Van Britsom (N-VA) hiermee confronteren valt ze totaal uit de lucht.

“Ik ben pas enkele uren terug van vakantie, daardoor was ik woensdag zelf niet aanwezig. Morgen maandag ga ik gebrieft worden over het verloop van de voorbije feesten. Maar dit kan niet, het oogt allemaal bijzonder rommelig. Wat de oorzaak hiervan is weet ik niet maar ik ga dit morgen meteen uitzoeken. Dit mag geen vervolg krijgen.”

Zelf nieuws uit groot-Temse melden ? Stuur het door via: nieuws@editietemse.be

Een gedachte over “Parkfeesten lopen vlot, opkuis nadien iets minder”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *