POLITIE. Intrekking rijbewijs en woninginbraak

Intrekking rijbewijs

Tijdens een controle in de Hoogkamerstraat in Temse werd een 24 jarige man uit Temse, betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij legde een positieve speekseltest af. Zijn Rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. In het voertuig werd een kleine hoeveelheid drugs gevonden en een grote hoeveelheid cash geld. Zowel de drugs als het geld werden inbeslag genomen.

Een patrouille wou in de A. Wautersstraat in Temse een voertuig controleren. Het voertuig nam de vlucht, een achtervolging werd ingezet. Het voertuig en bestuurder werden aangetroffen. In het voertuig werd een fles lachgas en een zakje cannabis aangetroffen. De bestuurder, een 30 jarige man uit Dendermonde, legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De drugs en lachfles werden inbeslaggenomen. Er werden tijdens de achtervolging nog enkele verkeersovertredingen vastgesteld.

Woninginbraak

Er werd ingebroken in een woning in de Broekstraat in Kruibeke. De achterdeur werd geforceerd. Alle kasten werden doorzocht, een kleine hoeveelheid geld werd gestolen.

Flitspaal Scheldebrug

Er werden 89 755 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan werden er 83 geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *