Organisatie Parkfeesten past indeling van feestterrein aan

Morgen woensdag Golden Years Band voor minder jonge feestvierders

TEMSE – Morgen woensdag is er de tweede avond van de Parkfeesten van dit jaar. En het beloofd weer leuk te worden in het Scheldepark, met muziek van Lightspeed en The Golden Years Band. De organisatie past trouwens de indeling van de bar en bonnetjesverkoop aan.

De eerste groep op het podium morgen is Lightspeed, zij brengen muziek in de stijl van Artic Monkeys, The Verve en The Strokes.

Daarbna kunnen de minder jonge feestvierders zich helemaal laten gaan met de Golden Years Band, een nostalgische covergroep die de beste covers brengt uit de sixties, seventies, eighties en nineties tot heden. Zij stonden in 2019 nog op de Winterhappening op de Markt.

Indeling

De eerste avond van Parkfeesten vorige week was een groot succes. Toch gaat de organisatie nog één en ander aanpassen.

“We hebben gewerkt aan een betere indeling”, vertelt Gilles De Boeck van JOC De Nartist. “Zo hebben we morgen een veel grotere bar en de bonnetjesstand en hamburgerkraam verhuist van plaats. Om in te spelen op de voorspelde hoge temperaturen zal er ook een ijskar komen van ijs Van De Walle.”

De Golden Years Band stond in 2019 ook op de Winterhappening op de Markt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *