Diamanten en briljanten jubilea in Temse

Werner Bulteel en Maria Van Acker 60 jaar getrouwd

Op zaterdag 9 juli vierden Werner Bulteel en Maria Van Acker hun Diamanten Bruiloft.

Werner werd geboren op 18 augustus 1939 in Temse en Maria op 19 augustus 1937 eveneens te Temse. Op 11 juli 1962 werden ze door Schepen Felix Bulteel in het echt verbonden. Felix was de broer van Werner.

Werner was technisch tekenaar op de Boelwerf tot 1964 en daarna technisch bediende tot zijn pensioen in 1997. Maria was bediende tot 1962, ging dan als zelfstandig winkelierster aan de slag ot 1967 om dan het huishouden op zich te nemen. Het echtpaar heeft 1 dochter en 1 kleinzoon en 1 kleindochter. Ze wonen in de Clement D’Hooghelaan te Temse

Zowel Werner als Maria zijn lid van verschillende sociale bewegingen en op dit moment van Okra – bezigheidsclub en Okra – Koor.

“Ze waren samen ook de trekkende bestuursleden van de Missie-Animatiegroep op de O.L.Vrouweparochie en droegen ook hun steentje bij bij ‘Temse helpt …’ waarbij plaatselijke missionarissen rechtstreeks financieel gesteund werden door de bijdragen die opgehaald werden bij de bevolking in Temse”, aldus burgemeester Hugo Maes.

Ze waren verscheidene jaren actief als secretaris, bestuurslid in vele sociale verenigingen. Kortom, zeer sociaal voelende persoonlijkheden. Burgemeester Hugo Maes ging bij het Diamanten echtpaar op bezoek en overhandigde hen de attenties van het Koninklijk Paleis en de passende geschenken van het Gemeentebestuur van Temse.

Maria Van Acker en Werner Bulteel met familie en burgemeester Hugo Maes

Rudy De Cauwer en Louiza Foubert 60 jaar getrouwd

Op zaterdag 9 juli vierden Rudy De Cauwer en Louiza Foubert hun Diamanten Bruiloft.

Rudy werd geboren in Temse op 9 september 1940, Louiza in Remscheid (Duitsland) op 14 juli 1942. Op 6 juli 1962 werden ze door schepen Bulteel in het echt verbonden.

Rudy was paswerker op de Boelwerf en werkte lang samen met François Maes (vader zaliger van burgemeester Hugo Maes) in de onderhoud. Louiza was naaister in een textielfabriek. Het echtpaar heeft 1 zoon en 2 kleindochters. Ze wonen in de Gebr. Van Raemdonckstraat te Temse.

Rudy zijn grootste hobby is vissen … van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat zit hij langs de kant van de vijver te staren naar zijn dobber. Zijn voeder maakt hij zelf maar verklapt het geheim van de samenstelling niet. Rudy werd reeds 2 maal Belgisch Kampioen.

Louiza houdt van lezen, sodoku’s oplossen, fijn koken en naaien.

Burgemeester Hugo Maes ontving het Diamanten echtpaar op het gemeentehuis van Temse en overhandigde hen de attenties van het Koninklijk Paleis en de passende geschenken van het Gemeentebestuur van Temse.

Het diamanten echtpaar met familie en burgemeester Hugo Maes

Eddie Maes en Jeannine De Lamper 60 jaar getrouwd.

Op donderdag 7 juli vierden Eddie Maes en Jeannine De Lamper hun diamanten bruiloft.

Eddie werd geboren in Temse op 14/8/1938, Jeannine eveneens in Temse op 8/4/1940. Op 7 juni 1962 werden ze door Schepen Bulteel in het echt verbonden.

Jeannine was huisvrouw. Beiden hebben 2 dochters.

Ze wonen in de Kouterstraat en trekken er dagelijks op uit met de fiets.

Burgemeester Hugo Maes kwam het echtpaar feliciteren en overhandigde hen de attenties van het Koninklijk Paleis en de geschenken namens het Gemeentebestuur van Temse.

Eddie en Jeannine samen met burgemeester Hugo Maes

miel Buytaert en Jacqueline Moerman 65 jaar getrouwd

Op woensdag 6 juli vierden Emiel Buytaert en Jacqueline Moerman hun briljanten bruiloft.

Emiel werd geboren in Temse op 10/8/1935, Jacqueline in Steendorp op 1/5/1939. Op 6/7/1957 werden zij in Steendorp door burgemeester Joseph Peeters in de echt verbonden.

Emiel was van beroep kraanman bij de Boelwerf, Jacqueline was huisvrouw.
Zij hebben 3 zonen, 1 dochter, 3 kleinzonen en 3 kleindochters.

Het echtpaar woont in de Kouterstraat in Temse.

Burgemeester Hugo Maes kwam het echtpaar feliciteren en overhandigde hen de medaille van het Koninklijk Paleis en de geschenken namens het Gemeentebestuur van Temse.

Het briljanten paar met burgemeester Hugo Maes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *