– PUBLI-REDACTIONEEL -Restaurant de Sampan krijgt nieuw concept en nieuwe naam

De ‘Aziatische Take Away-service‘ blijft tijdens de weekends wel bestaan

TEMSE – Begin maart zal de skyline van de Markt in Temse er lichtelijk anders uitzien. Restaurant De Sampan wordt dan ingevuld met een nieuw concept en krijgt een nieuwe naam op de gevel. Hotel Temse gevestigd in hetzelfde pand blijft uiteraard bestaan.

“Het nieuwe concept dat we vanaf begin maart hanteren is gloednieuw voor Temse”, vertellen Tony Nai en Lucy Dieleman. “Tot 27 februari kan men terecht in de Sampan voor Oosterse specialiteiten. Eén van onze Chinese chef-koks gaat met pensioen en daarom kozen we om het restaurant in een nieuw kleedje en concept te stoppen. Wie ter plaatse nog eens Aziatisch wil tafelen moet snel zijn.”

“Vanaf maart schakelen we over naar dagdagelijkse gerechten. Dit met dagschotels die zowel ’s middags als ’s avonds verkrijgbaar zijn. ’s Namiddags zorgen we voor koffie, taart en en andere zoete lekkernijen en ontpopt onze nieuwe zaak, waarvan we de naam later bekend maken, zich tot een tearoom ‘avant la lettre’.”

Let wel, tijdens de weekends blijft er, samen met het nieuwe concept, nog altijd ‘De Sampan Take Away-service’, met de lekkerste Oosterse gerechten voor thuis, zoals men dat tot op heden gewend was.

Bianca Guiso wordt het gezicht van de nieuw de zaak en zal vanaf 1 maart iedereen hartelijk ontvangen en met veel liefde omringen. De nieuwe zaak zal open zijn van 11 tot 20 uur en men zal er ook kunnen genieten van een drankje.

Vanaf maart krijgt de Sampan een nieuw concept en een nieuwe naam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *