Lichaam van vermiste Agnes Andries (62) aangetroffen aan veerpont in Kruibeke

TEMSE/KRUIBEKE – Aan de Scheldelei in Kruibeke, is deze middag rond 16 uur een lichaam gevonden onder de loopbrug naar het ponton van de veerboot en de Waterbus. Er is intussen bevestiging dat het gaat om de 62-jarige Agnes Andries uit Temse die bijna een maand vermist was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws/Waasland.

Politie en brandweer hebben de omgeving van de steiger afgezet en het parket stuurt een wetsdokter en het labo ter plaatse voor een sporenonderzoek. Dat is standaardprocedure. Aanwijzingen voor kwaad opzet zijn er voorlopig niet.

Agnes Andries (62) verdween op dinsdag 28 december nadat ze haar woning vroeg in de ochtend had verlaten. Er werd de daaropvolgende weken met man en macht gezocht, maar zonder resultaat. Haar dochter Caroline heeft intussen bevestigd dat haar moeder gevonden is. Ze bedankt via de sociale media iedereen voor de massale steun en delen van het opsporingsbericht.

3 gedachtes over “Lichaam van vermiste Agnes Andries (62) aangetroffen aan veerpont in Kruibeke”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *