Ook de Kersthappening wordt geschrapt

TEMSE – Ook de Kersthappening van dit jaar, tijdens het weekend van 18/19 december kan niet doorgaan, dat meld de organisatie via haar sociale media. Het lokaal bestuur trekt de vergunning voor het event in.

“Waar we voor gevreesd hadden is waarheid geworden. Ook de Kersthappening van dit jaar kan niet doorgaan”, klinkt het

“Aangezien de huidige maatregelen onmogelijk gehandhaafd kunnen worden besliste het lokaal bestuur om de organisatie van ons event te weigeren”, stelt organisator Tommy Van San. “Hierbij willen we alle sponsors, verenigingen en clubs danken die zich engageerden om tijdens het weekend van 18/19 december samen een leuk event te organiseren.

“We begrijpen de beslissing van het gemeentebestuur maar vinden het toch spijtig. We gaan bekijken of we eventueel in de lente van volgend jaar iets op poten kunnen zetten.” De Kersthappening omvatte een DJ-avond op zaterdag en optreden van artiesten op zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *