Afgelopen weekend bijna honderd bestuurders op de bon geslingerd tijdens verkeers – en overlastcontroles

TEMSE – Afgelopen zaterdagnacht werden extra verkeers- en overlast controles gehouden in de politiezone.

Er werden vier bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Twee hiervan dienden 3 uren hun rijbewijs af te geven. De andere twee 6 uren.

Eén overtreder uit het buitenland diende onmiddellijk 1260 euro te betalen.

Op het Heilig hartplein in Temse werden twee personen betrapt met flessen lachgas in hun auto. Zij kregen een boete en de flessen werden in beslaggenomen.

Er werden drie Pv’s opgesteld inzake rondrijden met een niet gekeurd voertuig. Eén Pv wegens het rijden met een voorlopig rijbewijs na 22 uur. Twee bestuurders kregen een onmiddellijke inning voor het rijden zonder veiligheidsgordel. In het centrum werden 15 overtredingen vastgesteld voor het roekeloos parkeren.

Tijdens controles op de overlastplaatsen werden twee personen betrapt in het bezit van een kleine hoeveelheid drugs. Beiden kregen een OMS en de drugs werden in beslaggenomen.

Er werden ook snelheidscontroles gehouden in het centrum van Temse, dit tussen 23.00 uur en 2 uur. In de Kasteelstraat, Gasthuisstraat en Pastoor Boelstraat.

Er werden 162 voertuigen gecontroleerd, hiervan werden er 66 geflitst.

Een gedachte over “Afgelopen weekend bijna honderd bestuurders op de bon geslingerd tijdens verkeers – en overlastcontroles”

  1. Het is blijkbaar al eens de moeite om te controleren.
    Mag dit meer gebeuren aub? Coté Nijverheidstraat/Vooruitgangstraat bvb …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *