Vijfde leerjaar A van de Hollebeekschool gaat creatief aan de slag

TEMSE – Het 5de leerjaar A van de Hollebeekschool vond dat de palen van het grote afdak op de grote speelplaats erg saai waren. Ze staken dan ook de handen uit de mouwen en onder leiding van hun leerkracht -meester Joris- zorgen zij voor een fantastische transformatie ervan.

De leerlingen toonden hun creatieve kunnen“Vorige week werden de palen door de kinderen eerst grondig gewassen en geprimerd, gelukkig was het nog lekker warm weer, en donderdag hebben ze deze volledig geel geschilderd”, vertelt directrice Caronline De Vriendt. “Vrijdagnamiddag toverden ze deze palen met verf om tot leuke minions. Dit met héél veel inzet en enthousiasme van deze klas creatievelingen, onder grote bewondering van de andere leerlingen en met ‘bijsturing’ van meester Joris en juf Cindy, die ook al eerder onze klimmuur schilderde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *