Expo Fotowedstrijd ‘Temse anders belicht’ van 4 april tot 30 mei in de bib

TEMSE – Twee jaar op rij organiseerden Toerisme Temse en het gemeentebestuur een toeristische fotowedstrijd, goed voor honderden deelnemers en foto’s. Een absoluut succes, dat uiteraard inspireerde tot een derde editie van Temse door het oog van de fotograaf.

Maar liefst 137 foto-interpretaties die Temse ‘anders belichtten’ (het thema van dit jaar), werden ingestuurd. Daaruit koos de jury – voorgezeten door de internationale kunstfotografe Lucille Feremans en het bestuur van Toerisme Temse – 20 laureaten en 1 ultieme winnaar.

De uitverkoren werken kan je bewonderen van zondag 4 april tot en met zondag 30 mei in de inkomhal van de bibliotheek.

Iedereen is van harte welkom, uiteraard mét mondmasker aan. Bewaar ook steeds voldoende afstand (minimum 1,5 meter) van je medebezoekers. Kom je langs op een druk moment? Wacht dan even je beurt af of kom op een ander tijdstip terug. De expo blijft twee maanden lang gratis toegankelijk. Samen maken we er een fijne en coronavrije lente van.

Een gedachte over “Expo Fotowedstrijd ‘Temse anders belicht’ van 4 april tot 30 mei in de bib”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *