Ga tijdens je Paaspauze op zoek naar kleine schatten in Temse-centrum met de Paas-Geocaching

TEMSE – Op zoek naar een toffe buitenactiviteit tijdens de paasperiode? Dan is de paas-geocaching van Toerisme Temse en het gemeentebestuur zeker iets voor jou.

Van 3 tot 30 april kan je in het centrum van Temse op zoek gaan naar ‘caches’ of kleine schatten, die op verscheidene locaties verstopt zitten. Download de Geocaching-app op je smartphone en maak je eigen account aan.

Scrol onderaan de geocachekaart naar waypoints om de juiste coördinaten in te geven, die je terugvindt op het deelnameformulier. Wie geen smartphone ter beschikking heeft kan als alternatief een gps-toestel gebruiken.

Deelnameformulieren zijn vanaf 2 april beschikbaar in het Toeristisch Infokantoor, de bibliotheek, het Vita-Scheldebad, aan het kapelletje in de Fonteinstraat of te downloaden via www.temse.be

Heb je alle caches + de bonuslocatie gevonden? Vul dan het deelnameformulier in en maak kans op een leuke prijs! Uit alle geldige deelnames worden willekeurig 5 winnaars getrokken. Binnenbrengen bij de Dienst Toerisme (kantoor of brievenbus) kan tot en met 2 mei.

Info: Dienst Toerisme, 03 710 13 30 – toerisme@temse.be

Info: Wat is Geocaching ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *