Fietsersbond doet Hoedje Af voor de fietsers

TEMSE – Fietsersbond Temse doet dit weekend zijn Hoedje Af voor de fietsers, een vrolijke lenteactie met leuke krijtboodschappen.

“De voorbije jaren was de eerste lentedag de ‘Dag van het Applaus voor Fietsers’, vertelt voorzitter André Verheyen. “Maar dat is vanaf nu verplaatst naar 3 juni, dat door de Verenigde Naties uitgeroepen is tot WereldFietsdag.’

“Samen met vele andere Fietsersbondafdelingen doen we gedurende het weekend van 20 en 21 maart een sympathieke en coronaveilige actie met milieuvriendelijke krijtboodschappen op fietswegen”, stelt secretaris Jozef Van Breuseghem.

“Zo toveren we een glimlach op het gezicht van fietsers, willen we hen een hart onder de riem te steken en hen bedanken dat ze fietsen. Ze kiezen immers voor een slim en gezond vervoermiddel. En om ook aan beleidsmakers nog eens een signaal te geven dat inzetten op de fiets loont.”

Naast het dijkpad aan de Schelde werden ook nog krijtslogans aangebracht op de fietspaden langs de Krijgsbaan, N41 in Elversele en de Hoogkamerstraat.

De actie wordt nog extra in de verf gezet met een spandoek op het grasveld langsheen het dijkpad op de Zaat, vlakbij de Dijkstraat.

Meer foto’s, klik hier

Met milieuvriendelijke krijtboodschappen doet Fietsersbond Temse dit weekend een Hoedje Af voor de fietsers

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *