Nieuw bestuur bij VK Tielrode

Ploeg hoopt in samenwerking met het gemeentebestuur op een snelle upgrade van de verouderde accommodatie

TIELRODE – Sinds kort is een nieuwe bestuursploeg aan het werk bij VK Tielrode. Met een nieuw sportief plan en een nieuwe trainer kijkt men met vertrouwen naar de toekomst.

“De afgelopen weken is er heel wat gebeurd binnen VK Tielrode (VKT)”, stelt men. “Wim Van Puyvelde als voorzitter en Jurgen Maes als sportief verantwoordelijke hebben hun functie neergelegd en wij danken hen voor hun jarenlange inzet. Tevens verkozen de meeste van de A-kernspelers om andere oorden op te zoeken.”

Intussen is een nieuwe bestuursploeg druk in de weer om VKT op de rails te houden en continuïteit te verzekeren.

“Er werd een nieuw sportief plan opgemaakt, waarbij de prioriteit ligt op inzet van talenten uit de eigen jeugd, en dit om VKT een gezonde toekomst te garanderen”, klinkt het. “Er is dan ook besloten volgend seizoen niet te starten in provinciale reeks maar om de beloftenploeg verder te laten groeien in functie van een doorstart het seizoen daarop in 4e provinciale. We verwelkomen Alain Van Acker als nieuwe trainer om sportief gezien deze ambitie te realiseren.”

Een ander belangrijk en noodzakelijk item is de vernieuwing van onze accommodatie. Het nieuwe bestuur maakt zich sterk dat met de medewerking met het gemeentebestuur en met de steun van de sponsors, een upgrade van de kleedkamers spoedig kan gerealiseerd worden.

“Op die manier kan VKT een perspectief bieden op lange termijn voor sportieve ontspanning voor de jeugd- en seniorploegen”, besluit men bij het bestuur.

(foto: vktielrode.be)

Een gedachte over “Nieuw bestuur bij VK Tielrode”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *