Handelaars kunnen 12 000 viooltjes wegschenken aan klanten

TEMSE – De lokale handelaaars van groot Temse zetten zaterdag hun klanten in de bloemetjes. Bij aankoop bij onze lokale handelaars in Temse ontvangt elke klant een gratis viooltje.

“Het gemeentebestuur van Temse stelt maar liefst 12.000 viooltjes gratis ter beschikking van onze lokale winkeliers”, stelt schepen van Lokale Economie Stephan Van der Gucht (N-VA) “Het is een actie in samenwerking met Unizo Temse die dit weekend hun ‘Lenteshopping’ organiseren.

“Op deze manier wenst het lokaal bestuur zijn appreciatie uit te drukken aan de klanten van onze lokale handelaars, en de lokale handelaars te ondersteunen in deze beroerde tijden”, klinkt het.

Het gemeentebestuur nog andere maatregelen genomen ter ondersteunen van onze lokale ondernemers en horeca uitbaters.

“Zo hebben we de belasting op gesloten en open terrassen voor 2021 kwijtgescholden”, aldus Van der Gucht. “Bepaalde concessies van cafetaria’s hebben een opschorting van hun concessie vergoeding gekregen tot de opening van de horeca. De marktkramers krijgen een korting van 50 % op hun staangeld van het tweede semester. De belasting op personenvervoer heeft de gemeente gehalveerd.”

“In de loop van de maand mei zal ook een nieuwe koopaktie op touw worden gezet in samenspraak met Unizo waar de te winnen prijzen nog meer gelinkt gaan zijn aan de horeca van Temse.

“We stellen maar liefst 12.000 viooltjes gratis ter beschikking van onze lokale winkeliers”, aldus schepen Stephan Van der Gucht, samen met Linda Vander Straeten en Saskia Vermariën  van de dienst Lokale Economie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *