Werken op nieuwe scheldebrug

Brug Temse 2015Waterwegen en Zeekanaal NV voert op maandag 14 en dinsdag 15 december tussen 7.00 u en 18.00 u werken uit op de nieuwe Scheldebrug tussen Temse en Bornem. Tijdens de werken zal het autoverkeer over één rijstrook worden geleid.

Om de kwaliteit van de bediening van de brug te verbeteren, optimaliseert Vlaams waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV de posities van de camera’s op de brug. We plaatsen twee portieken boven de rijweg, waarop de camera’s zullen worden gemonteerd. Op 14 en 15 december worden alvast de voetplaten geplaatst. Tegelijk zal een recent aangereden slagboom op het rechterbaanvak worden weggenomen. In een latere fase zullen de portieken op de voetplaten worden gemonteerd.

Op 14 december tussen 7.00 u en 18.00 u zal op het linkerbaanvak worden gewerkt. Het autoverkeer kan dan via het rechterbaanvak passeren.

Op 15 december tussen 7.00 u en 18.00 u is het rechterbaanvak aan de beurt. Het autoverkeer zal dan over het linkerbaanvak worden geleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *