Brandweer opgeroepen voor gasgeur aan Hollebeekschool

TEMSE – Deze morgen rond 10 uur werd brandweerpost Temse opgeroepen voor een gasgeur in de buurt van de Hollebeekschool. Later bleek het loos alarm.

De Hulpverleningszone kwam samen met de politie snel ter plaatse voor controle.

De oorzaak van de zogenaamde gasgeur werd al snel gevonden.  Arbeiders waren aan een woning even verderop achteraan roofingwerken aan het uitvoeren. De melder had de geur van de roofing met gas verward. Het sissende geluid kwam van de brander.

“Er was alarm voor een gasgeur op straat waardoor we de scholen moesten ontruimen op advies van de brandweer”, meldde de Hollebeekschool op haar Facebookpagina. “We hebben prima geëvacueerd, alles is rustig verlopen. De Hollebekertjes waren allemaal superflink. Ondertussen is alles alweer opgelost en zitten de kinderen terug veilig in de klassen.”

Foto: (C) Facebook

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *