Temsese spelletjes voor in ons kot

TEMSE – Tijdens deze corona-tijden zijn er Temsenaars die met leuke dingen op de proppen komen. Zodat anderen zich wat kunnen bezig houden, zowel in het kot als tijdens een wandeling rond het kot.

‘In tijden van Corona heb ik enkele to-do dingen samengesteld voor onze Temsenaren”, vertelt Hans Van der Borght. “Op mijn website vindt men ondermeer drie fotozoektochten in Temse. Zo kan men zich bezig houden als men er even op uit trekt rond zijn kot.”

“Verder stelde ik drie specifieke spelletjes over Temse samen. Namelijk de Coronavirebus, Temkruiseraadsel en de Temse straatnamen Woordzoeker. Stuk voor stuk spelletjes die men in het kot kan spelen.”

Klik hier om te spelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *