‘Manneke van Temse’ maakt nieuw nummer als steun voor zorgverleners

TEMSE – Zondag 19 april maakte Nicola ‘Knipo‘ De Cock, alias Manneke Van Temse samen met freelance cameraman Yoon Thoen, opnamen voor de videoclip van zijn nieuw nummer. Een ode aan, en een teken van steun, voor de zorgverleners

“Een ganse dag maakten we, op een veilige en verantwoorde manier, videobeelden van iedereen die een boodschap aan zijn of haar huis heeft gehangen of geplaatst heeft”, vertelt Nicola. “Dit in functie van de videoclip voor mijn nieuw corona-gerelateerd nummer. Het nummer schreef ik als steun voor iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft gehad met het virus.”

Zo zijn ze alle woonzorgcentra en alle deelgemeenten rondgegaan om opnamen te maken.

“Ik zag heel veel mooie boodschappen en sprak met zorgverleners die al weken lang in de frontlinie staan”, klinkt het. Aan de Reiger, het woonzorgcentrum dat het al hard te verduren kreeg, hing ik een boodschap en een beertje als teken van steun.”

Ook in de Eeckhoutdriesstraat maakten men opnamen voor de videoclip. Daar staan heel wat buurtbewoners ’s avonds om acht uur buiten om te applaudisseren en voor de zorgsector.

“Ik ben echt onder de indruk, het is echt impressionant wat de bewoners hier doen, en dat elke avond zonder onderbreking”, stelt Het Manneke van Temse.

Binnenkort wordt de videoclip op Temse en de rest van de wereld los gelaten.

Meer foto’s, klik hier

Nicola De Cock was onder de indruk van wat de bewoners van de Eeckhoutdriesstraat elke avond presteren

 

Aan WZC De Reiger liet het Manneke van Temse een boodschap van steun achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *