Minister Muylle op bezoek bij Schoenen Torfs in Temse

TEMSE – Op woensdag 5 februari ontving het distributiecentrum van Schoenen Torfs, gevestigd op site De Zaat, hoog bezoek met Nathalie Muylle, federaal minister van Werk, Economie en Consumenten. Aanleiding was de recente studie die in opdracht van de minister was gemaakt omtrent e-commerce.

E-commerce wordt alsmaar belangrijker. Om kosten en impact van leveren en terugsturen te drukken moet gewerkt worden aan gezamenlijk leveren, aangepaste verpakkingen, leveren op het werk of bij iemand die zeker thuis is…

Schoenen Torfs, alom gekend en geprezen, was door de minister uitgekozen, omdat het bedrijf werkt aan een efficiënte en duurzame e-commerce vanuit Temse.
Het bedrijfsbezoek ving aan met een werkvergadering in aanwezigheid van CEO Wouter Torfs, sleutelfiguren van het bedrijf en burgemeester Luc De Ryck. Aansluitend werd een persmoment georganiseerd, dat uitmondde in een rondgang.

V.l.n.r. Miet Deckers, woordvoerder van de minister, Wouter Torfs, David Pittoors (warehouse manager), minister Muylle, burgemeester Luc De Ryck en Karl Bosmans (e-commerce manager).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *