KSV Temse onmachtig tegen ervaren thuisploeg

TEMSE – Zondagnamiddag 3 november speelde KSV Temse een uitwedstrijd tegen Petegem. De thuisploeg was heer en meester en daardoor moest Temse zonder punten huiswaarts keren.
KSV keerde zonder punten huiswaarts

De verplaatsing werd aangevat met veel overtuiging maar KSV-Temse was niet bij machte om een degelijke repliek neer te zetten tegen een thuisploeg die alles onder controle had en die er bij momenten zeer gevaarlijk wist uit te komen.

Tot aan de rust bleef de score wel nog blank en kon KSV nog terug blikken op een degelijke eerste speelhelft in een gelijk opgaande wedstrijd. Na de pauze kwam KSV gretig uit de kleedkamer maar in de zone van de waarheid lukte het niet.

De thuisploeg wist na een kwartier echter wel de score te openen met een grondscherend schot : 1-0. Daarna veel goede wil in het team van Temse maar de thuisploeg predikte rust in hun spel en ving het bezoekend team dan ook gemakkelijk op om daarna gevat te counteren. Via een snelle flankaanval en een strafschop werd de score dan op het einde nog 3-0 maar het kwaad was al geschied.

“Het ontbreken van de gekwetste Ndongala en de naar zijn vaderland afgereisde Ernest Nfor voor de begrafenis van zijn vader scheelt natuurlijk een slok op een borrel”, stelt manager Alain Vereecke. “Maar de rug zal de komende weken toch moeten gerecht worden in de matchen van de waarheid die er zitten aan te komen met ondermeer de derby’s in Hamme en in Sint-Niklaas.”

Sparta Petegem – KSV Temse : 3 – 0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *