Bubbels en verjaardagstaart voor kranige sporter

TEMSE – Wim Freyssen uit Tielrode vierde zijn negentigste verjaardag, en dat lieten ze in Oxygen Fitness, op de site De Zaat, niet onopgemerkt voorbij gaan. Wim is er van bij de start trouwe klant en komt nog steeds drie keer per week sporten.
Oxygen Fitness en de ‘sportvrienden’ zorgden voor een verjaardagstaart

“Jaarlijks organiseren wij als fitnessclub een verjaardagsfeestje voor Wim Freyssen, één van onze oudste leden”, aldus zaakvoerder Kaan Aydin. “Hij wordt dit jaar 90, en aangezien hij ook nog altijd komt trainen wilden wij iets bijzonders organiseren.”

“Vroeger sportten we samen in een fitnessclub in het centrum van Temse maar na de sluiting maakten we ons hier lid”, aldus Gerry Verdesseldonck, één van de initiatiefnemers voor het verjaardagsfeestje. We zijn één grote vriendenclub en deze verjaardag wilden we niet zomaar voorbij laten gaan.”

Samen met een aantal andere sporters genoot de kranige jarige van bubbels en verjaardagstaart.

Meer foto’s, klik hier

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *