Poëtische ode aan overleden dorpsbewoners

TEMSE – Net zoals in honderd andere gemeente organiseerde men op de begraafplaats in Temse-centrum op vrijdag 1 november voor de eerste keer ‘Reveil ’19’, een evenement dat mensen dichter bij elkaar brengt.
Ter plaatse kon men een kaarsje krijgen

Ook op de begraafplaats in Temse-centrum doorbrak men tussen 17 en 18 uur de stilte. Lokale artiesten kwamen een eerbetoon aan hun overleden dorpsbewoners brengen. Met muziek van Harmonie Orkest Temse (HOT) en gedichten gebracht door ondermeer Vera Van Bouwel bracht men een ode aan overleden dorpsbewoners. Vele tientallen aanwezigen zorgden voor een ingetogen samenzijn.

HOT wou maar al te graag meewerken aan dit ingetogen moment, dit met muzikanten: Dirk Wauman, Gunter Noens, Lena Van Braeckel, Joris Brokken, Eddie Van der Vieren, Bruno Van Walle, Nadia Van Hese en Veerle Vermeulen.

Reveil is een gratis evenement dat mensen op 1 november dichter bij elkaar brengt met muziek, lokale levensverhalen en poëzie. Zo is Reveil een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente, met het diepste respect voor elke overtuiging.

REVEIL ’19 is een project van vzw Reveil en de popband Zinger.
In enkele jaren tijd verspreidde het idee zich tot in 1 op de 3 gemeentes in Vlaanderen.

www.reveil.org
www.reveilverhalen.com
www.instagram.com/reveilvlaanderen/
www.zinger.be

Meer foto’s,, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *