Neos Temse organiseerde lezing met Pol Goossen (Frank uit ‘Thuis’)

TEMSE – Donderdag 17 oktober organiseerde de lokale afdeling van Neos (Netwerk van Ondernemende Senioren) in feestzaal Den Oever een lezing met Pol Goossen, bij het grote publiek bekend als Frank uit de VRT soapserie ‘Thuis’. Het werd een boeiende en ontroerende uiteenzetting.
Pol Goossen bracht een realistische en ontroerende lezing

“Een bekende acteur naar Neos Temse halen, heeft in ieder geval gewerkt, maar liefst 80 leden woonden de lezing van Pol Goossen bij”, aldus Jan de Gendt. “Bijna anderhalf uur ontroerde de acteur ons met een dubbelverhaal, namelijk de geboorte van zijn kleinkinderen en het langzame aftakelproces van zijn moeder.

Voor velen zeer realistisch en heel ontroerend.

“Net die eenvoud en herkenbaarheid maakte de uiteenzetting heel boeiend”, klinkt het. “Het geheel werd muzikaal ondersteund met prachtig vioolspel van Liliane. Na de lezing konden we nog uitgebreid een babbeltje met elkaar slaan en afsluiten deden we traditioneel met een lekkere maaltijd”.

Meer foto’s, klik hier

 

Ruim 80 aanwezigen voor de lezing met Pol Goossen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *