Binnenkort Zomert het weer onder den Toren

KV De Sharky’s zorgen weer voor drank en hapjes
TEMSE – Net zoals vorige zomers worden ook nu in augustus beiaardconcerten georganiseerd op de Markt. Zij vinden plaats op dinsdag 6, 13, 22 en 27 augustus. Telkens is het een combinatie van een beiaardconcert door Joannes Thuy of Jos D’Hollander en een optreden van Temsese zangers/muzikanten.
Ook dit jaar Zomert het onder den Toren

Verschillende genres komen aan bod: van jeugdige folk en wereldmuziek tot stevige rockcovers van de jaren ’60 tot ’90, van akoestische nummers met meeslepende tekst tot gezellige amusementsmuziek. Om 20 u. speelt de beiaardier, wat je kan volgen op een scherm (met dank aan het Sint-Jorisinstituut Bazel en De Sleutels).

De concerten worden aangekondigd door een korte sonnerie. Hiervoor verlenen muzikanten van Amusementsorkest Amor, Brassband Steendorp en Harmonie Orkest Temse hun medewerking.

Omdat taverne De Gulden Cop nog steeds gesloten is zal carnavalsvereniging KV De Sharky’s uit Tielrode, net zoals tijdens de viering van de Vlaamse feestdag op 5 juli, de dorstigen laven en hongerigen spijzen, met drank en hapjes.

Optredens:

6 augustus: Barley Mob & The Sailors
13 augustus: Onderkover
22 augustus: KLAAS & D!O’s
27 augustus: De Strooien Hoedjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *