Sportraad en gemeentelijke Sportdienst organiseerde Buitensportdag

TEMSE – Ter gelegenheid van de “Buitenspeeldag” organiseerde de sportraad van Temse, ism sportdienst Temse & de weergoden  , voor de 2de maal een “Buitensportdag” op het openluchtcentrum Fernand Schuerman.

De scholen vanuit de gemeente ( enkel leerlingen 3de en 4de leerjaar) sprongen enthousiast op de kar om op deze dag te komen proeven en proberen van een deel van het sport en ontspannings aanbod dat onze gemeente rijk is.

Na een sportieve voormiddag zagen we meer dan 650 stralende gezichten weer richting hun school vertrekken, hopelijk keren ze terug om zich bij één van de deelnemende clubs aan te sluiten of om nog eens gebruik te maken van het hindernissenparcours, de Jan Vertonghen Playground of het skate-park.
Naast een aantal activiteiten door de sportfunctionarissen van de gemeente bemand tekende volgende clubs present om hun sport aan de leerlingen te laten proeven
 Badmintonclub Temse
 BSC Wase Baseball Academie (WBA The Foxes)
 Krachtbalklub Temse
 KSV Temse
 Rapid Hockeyclub Temse
 S-Sport Temse
 Tafeltennis Club Temse
 The Black Panthers
 Volley Team Temse

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *