Kerststal Steendorp feestelijk ingehuldigd

STEENDORP – Zaterdag 15 december werd de kerststal op het dorpsplein van Steendorp plechtig geopend.

Net zoals de voorbije jaren zorgden enkele leerlingen van het 5e en 6e leerjaar van de Sint-Henricusschool voor een ‘levende kerststal’. Er was ook een stand van de De Hoegaboega’s, van de ouderraad van de plaatselijke school, met kerstcadeautjes. Uiteraard was er ook gezorgd voor een ‘natje en een droogje’)

De opening verliep in samenwerking met Scoutsgroep Sint-Jan van Steendorp, Oudercomité Sint-Henricus, Brassband Sint-Cecilia, KWB Steendorp, het gemeentebestuur van Temse met logistieke steun en De Hoegaboega’s.
de presentatie van het feestelijke gebeuren lag in de deskundige handen van huidig gemeenteraadslid uit Steendorp: Wim Van Rossen.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *