Trick & Treat tocht door Temse centrum

TEMSE – Ook in groot-Temse werden er op de vooravond van Allerheiligen heel wat Halloweentochten georganiseerd. Kelly Bruggeman organiseerde voor de tweede keer een Trick & Treat in Temse centrum.

“Enkele weken vooraf doe ik via de sociale media een oproep waar we mogen aanbellen”, vertelt Kelly (links op de foto). “Vorig jaar kregen we de meeste aanvragen uit de buurt van de Eupenlaan. Dit jaar was dat de Vooruitgangstraat en de gebroeders Boellaan. Daarom ging onze tocht dit jaar in die richting.”

Verenigingen, sportclubs of wijkraden die zelf een tocht of een andere openbare activiteit organiseerden mogen altijd enkele leuke foto’s en enige info over het gebeuren (o.m. aantal deelnemers) doorsturen. Bij voorkeur via het gratis programma We Transfer via info@editietemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *