Nieuw kunstgrasveld op sportcentrum Fernand Schuerman

TEMSE – Op woensdag 17 oktober werd op het sportcentrum Fernand Schuerman in Temse het eerste kunstgrasveld voor korfbal én voetbal ingespeeld.

De U12-spelers van KC Temse en de U11-spelers van KSV Temse maakten kennis met elkaars sport op de gloednieuwe grasmat met belijning voor beide sporten. Schepen van Sport Debby Vermeiren maakte er een officieel moment van én benadrukte de absolute meerwaarde van het kunstgrasveld.

“Onze gemeente groeit en ook de sportclubs in Temse floreren, zowel naar kwaliteit als kwantiteit. Door het natuurgrasveld om te vormen naar kunstgras, vermenigvuldigen we de speelcapaciteit.”

Beide sportclubs zijn hiermee gebaat. In de winterperiode zal het kunstgrasveld dienst doen voor de voetbal. Korfbal wordt van november tot maart in de zaal gespeeld. Van maart tot mei zal het kunstgrasveld voornamelijk dienen voor de korfbalsport. Zowel KC Temse als KSV Temse werden nauw betrokken bij de uitvoering van de plannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *