Genieten van een ‘Oase van Bloemen & Bubbels’ in de Triphon De Smetstraat

Eén van de vele locaties voor het Ambachtelijk Weekend in Temse
TEMSE – Ter gelegenheid van het Ambachtelijk Weekend creeërde Marina Philips in haar mooi aangelegde tuin een Oase van Bloemen en Bubbels.

Men kan er gaan kijken en vooral genieten van haar bloemsierkunst met verschillende technieken zoals biedermeier, bladapplicatie, mille fleurs en ajour. Dochter Kim Vermeiren geeft demontraties zeep maken en de zeepproducten kunnen ook aangekocht worden.

Tijdens de officiële opening waren schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V), voorzitter van Toerisme Temse Rita Heerwegh, Marc Peeters, voorzitter van Make-A-Wish Oost-Vlaanderen en Luc Ribbens, privésecretaris van de Bornemse graaf John de Marnix de Sainte Aldegonde, die niet aanwezig kon zijn, de eregasten.

Meer info Ambachtelijk Weekend @Temse, klik hier

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *