Koer Bonjour lanceert eigen bier

TEMSE – Zomerbar Koer Bonjour pakt voor het eerst uit met een eigen bier. ‘Toujour’ heet het nieuwe brouwsel, dat de hele zomer kan worden geproefd in basisschool De Klimroos.
De organisatie van Koer Bonjour lanceert eigen bier

Het team achter zomerbar Koer Bonjour heeft voor de tweede zomer op rij de speelplaats van basisschool De Klimroos omgetoverd tot gezellige ontmoetingsplaats. Nog tot en met 19 augustus is iedereen van donderdag tot en met zondag welkom op de koer.

“Na de eerste editie van vorig jaar hebben we dit jaar alles net ietsje beter gemaakt”, zegt medeorganisator Hans Verbeke. “We hebben de menukaart volledig vernieuwd en we hebben in samenwerking met brouwerij ’t Paenhuys ons eigen bier Toujour gebrouwen.”

Groene omgeving
“Verder hebben we een nieuwe tent met plankenvloer geplaatst, waardoor er nu nog meer mensen kunnen zitten. En we hebben onze toog op maat laten maken.”

Verbeke is blij dat hij opnieuw de speelplaats mocht gebruiken. “Vorig jaar kregen we veel goede reacties op de groene omgeving. Hier is het ook aangenaam voor kinderen en ook huisdieren zijn hier welkom”, vertelt hij.

Het vaste programma blijft nagenoeg onveranderd. “Donderdag is onze bar gewoon open. Vrijdag houden we een afterwork met lokale dj’s. Zaterdag zijn er telkens optredens, en zondag zijn er wisselde activiteiten, van een voetbaltoernooi,

aperitiefconcert, kubbtoernooi, rodeostier tot een barbecue. De opbrengst gaat naar onze eigen werking om de zomerbar elk jaar beter te maken.”

Koer Bonjour bevindt zich in de Clemens De Landtsheerlaan 3 en is open op donderdag en vrijdag van 16 uur tot middernacht, en op zaterdag en zondag van 12 uur tot middernacht.

Bron: HN/GVA – Mattias Goossens

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *