Dorpsfeesten Tielrode een schot in de roos

TIELRODE – De dertigste jubileumeditie van de Tielroodse Dorpsfeesten was een schot in de roos. De organisatie had de populairste artiesten van de voorbije jaren uitgenodigd. Wij gingen zaterdagmiddag – avond en zondagavond de sfeer opsnuiven.

Zaterdagmiddag werd in het oud-gemeentehuis de jubileumexpo naar aanleiding van het dertigjarig bestaan officieel geopend door burgemeester Luc De Ryck. Daarna mocht streetband De Strooien Hoedjes de feesten officieel openen.

Zaterdagavond zorgde ‘thuisspeler’ Garry Hagger en 50 Tinten Brijs voor de nodige ambiance. Wellicht door de voetbalwedstrijd van de Rode Duivels was het dorpsplein niet volledig volgelopen.
Zondagavond was dat wel het geval. Dit voor artiesten als Sam Gooris, VC De Gies en Sergio. Vooral hij liet het dorpsplein als het ware ontploffen, zodat iedereen uit de bol ging.

Meer foto’s van zaterdag, klik hier
Meer foto’s van zondag, klik hier

Zoals steeds bracht Herman met zijn 50 Tinten Brijs weer ambiance in de keet

Sergio liet het dorpsplein ontploffen en ook VC De Gies zorgde voor een feestje

 

One thought on “Dorpsfeesten Tielrode een schot in de roos

  1. Zondag was zeer goed en veel volk , de verslaggeving hierboven is dat evenwel niet , bij de artiesten word de plaatselijke zanger Djeego zelfs niet vernoemd , en is er ook van hem geen enkele foto .Dus jullie info is niet co rrect, ere wie ere toekomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *