Speelkaai op de Markt voor jong en minder jong

TEMSE – Zondag 13 mei organiseert de Jeugddienst in samenwerking met de gemeentelijke Jeugdraad en alle jeugdverenigingen van Temse opnieuw een Speelkaai, een gratis speelnamiddag op de Markt van Temse.

Geniet van de toonmomenten van de finalisten van Temse’s Got Talent, doe een gooi naar de titel van Jeugdbelleman of Jeugdbellevrouw 2018, voel de adrenaline door je lijf gieren op de deathride of klimmuur, ga vuur blussen bij de brandweer, trek een gekke bek in de photobooth, leef je uit op de spingkastelen, ga knutselen in de knutseltent of krijttekenen in de krijtstraat.

Die krijtstraat, in de Kasteelstraat, wordt in goede banen geleid door de Mekker en de Piepel, wereldberoemd in Temse.

Daarnaast kan men ook dansen bij DJ Frietmachine… met andere woorden…er valt weer heel wat te beleven voor jong en minder jong!

Trouwens, er is ook de verkiezing van de nieuwe Jeugdbelleman en Jeugdbellevrouw.

Woon jij in Temse?
Ben je tussen 8 & 15 jaar jong?

Bereid een leuk tekstje voor over ‘spelen in Temse’ (minimum 50 woorden).
Begin met ‘Aandacht, aandacht, aandacht…’, eindig met ‘Men zeggen het voort!’ (rijm is een pluspunt).

Een professionele jury beoordeelt op presentatie, geluidssterkte en manier van bellen.
De organisatie voorziet verschillende bellen, te gebruiken door de deelnemers.

Deelnemers melden zich aan tussen 14 & 15.15 u. ter hoogte van de kiosk.
Om 15.30 u. start de verkiezing!

Kinderen die al Jeugdbelleman of Jeugdbellevrouw waren, kunnen niet meer deelnemen aan deze wedstrijd.

De Speelkaai biedt van alles voor jong en minder jong

Ook de Mekker (boven) en de Piepel verlenen hun medewerking aan de Speelkaai

 

Speelkaai 2018

Op zondag 13 mei organiseren we samen met de gemeentelijke Jeugdraad en alle jeugdverenigingen van Temse opnieuw een Speelkaai, een gratis speelnamiddag op de Markt van Temse.Geniet van de toonmomenten van de finalisten van Temse's Got Talent, doe een gooi naar de titel van Jeugdbelleman of Jeugdbellevrouw 2018, voel de adrenaline door je lijf gieren op de deathride of klimmuur, ga vuur blussen bij de brandweer, trek een gekke bek in de photobooth, leef je uit op de spingkastelen, ga knutselen in de knutseltent of krijttekenen in de krijtstraat, verzin een nieuwe naam voor de Speelkaai, ga dansen bij DJ Frietmachine, maak een tekening voor Jan Vertonghen… er valt weer heel wat te beleven voor jong en minder jong!Wil jij meedoen met de Jeugdbelleman of Jeugdbellevrouwverkiezing?Check dan zeker onze website voor alle voorwaarden www.jeugd-temse.be Tot zondag!

Slået op af Jeugddienst Temse i Onsdag den 9. maj 2018

 

 

Een gedachte over “Speelkaai op de Markt voor jong en minder jong”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *