De Kunstvrienden Sint-Niklaas spelen in de Heilig Hartkerk

TEMSE – De Sint-Niklase Kunstvrienden, die onder leiding van Dimitri Bracke, in de hoogste afdeling van harmonieorkesten concerteren, breken voor het eerst uit naar Temse voor hun jaarlijks OPUS lenteconcert.

Ze zijn te gast op zondag 29 april om 15 uur in de moderne Heilig Hartkerk. Het gevarieerd programma omvat ook Spaanse furie. David Van Maele, solist bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is special guest in het Concierto para Clarinete van Oscar Navarro.

Voorverkoop 14 eur. Jongeren -18 10 eur. Tickets kan je bestellen door te surfen naar www.dekunstvrienden.be .

Tickets aan de kassa kosten 18 euro (10 euro voor -18j).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *