Stripfiguurtje De Mekker steeds meer op de voorgrond

TEMSE – De Mekker is de bijnaam van één van de meest legendarische kaailopers (hij is ook vereeuwigd in de beeldengroep De Kaailopers van Valeer Peirsman), het is ook de bijnaam van cartoonist Amin Rahouti, geboren (°1983) en getogen Temsenaar van Marokkaanse origine.

De cartoonist treedt de jongste maanden steeds meer op de voorgrond. Hij is sterk gehecht aan Temse en dat blijkt ook uit zijn tekeningen, want zijn geboorteplaats is zijn inspiratiebron bij uitstek. Naast tekenen is ook schilderen een passie.

De Mekker was deze week te gast bij de burgemeester. Temses eerste burger was aangenaam verrast door de creaties van de cartoonist.

Amin Rahouti, alias De Mekker, bij burgemeester Luc De Ryck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *