De Watermolen heropent als Grand Café Wilford.

Op woensdag 1 juli heropent De Watermolen (Wilfordkaai 23) zijn deuren als Grand Café Wilford. Onder deze nieuwe naam krijgt dit alom bekende pand de bestemming van café-taverne-restaurant, met een bijzonder ruim aanbod aan dranken, snacks en menu’s.

Tijdens de zomermaanden is de zaak 7 op 7 dagen open, vanaf 11 u. De keuken is doorlopend open van maandag tot zondag van 11 tot 21 u (vrijdag en zaterdag tot 22 u).

Zaakvoerders zijn: Geoffrey Verbeke en Cindy Block. Hun referenties spreken boekdelen: Hangar 220 Waasland shopping center, Eetcafé Retro Waasland shopping Center en brasserie Ons Gedacht in Merchtem.

Verenigingen kunnen terecht voor vergaderingen in de vergaderzaal op de hoogste verdieping.
Het interieur wordt volledig aangepast en up to date gemaakt met oog voor de geschiedenis van het (als monument beschermde) gebouw. De nieuwe zaakvoerders hechten veel belang aan de juiste sfeer en verlichting, bepalende factoren voor de gezelligheid van een horecazaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *