Elverseelse Feesten brengen niet de massa naar het dorpscentrum

Elverselenaars laten feesten massaal  aan zich voorbij gaan
ELVERSELE – Tijdens de laatste twee weekends van mei organiseerden een aantal verenigingen in samenwerking met het gemeentebestuur weer de Elverseelse Feesten. De belangstelling voor de feesten was niet overweldigend. Albert ‘D Haen, voorzitter van carnavalscomité Jawohl opperde op de sociale media dat dit wel eens de laatste feesten konden geweest zijn.
een ijsje zorgde voor enige verkoeling…

Verkoeling
Het eerste weekend vond het Elverseels kampioenschap petanque plaats en de KWB-jogging.

Tijdens het verlengde Hemelvaartweekend was er rommelmarkt, een fuif, een live optreden, oldtimerhappening, barbecue, een kunsttentoonstelling en Elversele Danst… met Okra.

Er was toch wel wat gezelligheid in het dorpscentrum. Door de hete temperaturen zaterdag was de belangstelling voor de rommelmarkt wel eerder lauw. Gelukkig bracht een ijsje of een drankje verkoeling voor de standhouders en de bezoekers. Zondag waren ruim 60 wagens present voor de oldtimerhappening, gevolgd door een barbecue met bijna 150 inschrijvingen.

Opmerkelijk

Op de Facebookpagina ‘Je bent van Elverseel als… deed de voorzitter van het carnavalscomité Albert ‘D Haen, dat medeorganisator is van de feesten, een opmerkelijke uitspraak:

“Elverseelse feesten weer voorbij, weeral geen volk wat moeten wij doen ? Van Elversele Sombeke maken ? dan komen ze misschien buiten, want het zal waarschijnlijk de laatste keer zijn.”

Het is inderdaad zo dat de grote massa Elverselenaars wegbleef van de feesten. Dit terwijl de verenigingen hun best doen om één en ander op poten te zetten.
“Wat meer opkomst zou het voor ons toch wat aangenamer maken”, was één van de reactie’s op de sociale media.

Wordt zeker vervolgd…

Meer foto’s, klik hier

door de hete temperaturen zaterdag was de belangstelling voor de rommelmarkt eerder lauw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *