POLITIE. Bromfiets gestolen, woninginbraak, intoxicaties, intrekking rijbewijs en inbeslagname voertuig

Bromfiets gestolen
Maandagmorgen 22 mei omstreeks 8.00 uur start een 34-jarige man uit Lede zijn bromfiets. Hij laat deze in de geopende garage staan draaien in de Rozenlaan te Temse. Hij gaat nog even in de woning. Na 10 minuten komt hij terug en zijn bromfiets was weg.

Woninginbraak
Er werd ingebroken in een woning op de Legen Heirweg in Temse. Via een openstaand schuifraam werd de woning betreden. Alle kamers werden doorzocht. Er werd ook geprobeerd om een kluis open te slijpen, dit is niet gelukt. Of er iets werd gestolen dient nog te worden nagegaan.

Intoxicaties
Tijdens een controle in de Heirstraat in Kruibeke, werd het rijbewijs van een 40 -jarige man uit Genk ingehouden voor 3 uren. Hij had 0,70 promille alcohol in zijn bloed.

Intrekking rijbewijs
Toen een patrouille op de E17 reed van Kruibeke naar Temse, reed een personenauto tegen hoge snelheid hen voorbij. De achtervolging werd ingezet en er werd vastgesteld dat het voertuig 180 km reed. Het voertuig kon worden onderschept. Het rijbewijs van een 24-jarige man uit Temse, werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Inbeslagname voertuig
Op de Nieuwe Steenweg werd een 29-jarige bestuurder uit Elsene betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij kreeg onmiddellijk een rijverbod van 15 dagen. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen.

Een 37 jarige vrouw uit Lokeren werd op de N 41 betrapt wegens rijden onder invloed van alcohol. Zij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,05 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *