Ambiance troef tijdens ’t Gelaeg Kriebelt

STEENDORP – De organisatoren die vorig jaar de Paasfoor in Steendorp nieuw leven inbliezen, organiseerden tijdens het moederdagsweekend ’t Gelaeg Kriebelt aan de Oeverdam.

Zaterdagavond was het ambiance troef met 50 Tinten Brijs, de Nederlandstalige ambiband van bekende Temsenaar Herman Brys. En Vlaanderen Zingt met zanger-presentator Maarten Cox. Het vrouwelijk publiek was erg gecharmeerd door de voormalige Idool 2004 deelnemer.

Zondag stond er een Moederdagbrunch op het programma. Meer dan 220 aanwezigen genoten van al het lekkers. Ballonkunstenaar Mell D zorgde tussendoor voor de kinderanimatie. Als afsluiter van de feesten organiseerde men ’s namiddags een grootse bingo met tussendoor enkele travestie-optredens.

Meer foto’s, klik hier 

Het vrouwelijk publiek was zaterdagavond erg gecharmeerd door voormalig Idool 2004 deelnemer Maarten Cox

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *