Afsluiter cultureel seizoen laat publiek proeven van nieuw programma…

Vrijdagavond 22 mei werd in theaterzaal Roxy het cultuurprogramma 2015-2016 voorgesteld. De aanwezigen konden ook proeven van een verkorte versie van drie voorstellingen uit het nieuwe cultuurprogramma van komend seizoen.

Zo bracht Patrick Pickart ‘Hypno-Zen-Sation…’ Daarin ging hij terug naar de basis van hypnose. Door een spel van licht en muziek, doorweven met mysterie en ondergedompeld in een bad vol heerlijke ontspanning, nam Patrick een tiental vrijwilligers uit het publiek mee op reis doorheen het onderbewustzijn. Hypno-Zen-Sation illustreerde wat hypnose kan doen met de creativiteit en verbeelding van de mens.

Vervolgens werd samen met Die Verdammte Spielerei de verplaatsing gemaakt naar het gemeentehuis. Zij brachten muzikale straathumor, waarbij ze af en toe aanbelden bij bewoners in de Stationstraat en Kasteelstraat, en tot veler verbazing, bij de bewoners in huis hun muziek ten berde brachten. Daarna was er nog een muzikaal Spielerleimoment op de Markt.

In de feestzaal van het gemeentehuis konden de aanwezigen tot slot proeven van de eerste zomerse sferen, waarbij Los Del Trè iedereen meenam op een zuiderse, feestelijke reis door de zwoele en opzwepende gitaarklanken.

Meer foto’s, klik hier

'Die Verdammte Spielerei' belde aan bij bewoners en bracht daar hun muziek ten berde...
‘Die Verdammte Spielerei’ belde aan bij bewoners en bracht, tot verbazing van velen, daar hun muziek ten berde...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *