New Years Party ondernemingsclub TTS een ongeëvenaard succes.

TEMSE – Zoals elk jaar klonk ook dit jaar de vzw TTS Ondernemingsclub samen met zijn leden op het nieuwe jaar. Dit jaar was een uitzonderlijke editie. Daar waar andere jaren een receptie werd georganiseerd werd er dit jaar gekozen voor een heuse New Years Party.
Naast het voortreffelijke walking dinner viel dit jaar vooral de locatie op. De prachtig gerenoveerde gebouwen van Steylaerts tegels vormden het perfecte decor van het event.

Ondanks het vernieuwde concept werden vaste waarden niet vergeten. De voorzitter, Roland Van Gasse, verwelkomde iedereen op het event. Tijdens zijn speech besprak hij afgelopen jaar en benadrukte de belangrijkheid van de solidariteit tussen de bedrijven, en de nodige steun van de besturen. Afsluiten deed hij met een mooie attentie. Elk lid van die vzw ontving een handige kalender voor het nieuwe jaar.

Om het feest helemaal compleet te maken werd de avond afgesloten met een spetterend optreden van de coverband ‘Domino’. Deze zette zonder moeite de zaal in vuur en vlam.

Meer foto’s, klik hier

pic 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *