Minister Muyters gastspreker tijdens nieuwjaarsreceptie N-VA Temse

TEMSE – Vrijdag 13 januari mocht N-VA Temse een 50-tal leden verwelkomen in de bovenzaal van theaterzaal Roxy voor een warm en gezellig samenzijn tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

De verwelkoming en een terugblik van wat de mandatarissen in 2016 in Temse hebben gerealiseerd werd gegeven door schepen Lieve Truyman. Vervolgens gaf gastspreker Philippe Muyters, op Vlaams niveau minister van van Werk, Economie, Innovatie en Sport  een overzicht van wat er zoal op Vlaams en nationaal niveau werd gerealiseerd door de regeringen en de ministers van N-VA.

Hij verwees ook naar het bedrijfsleven in Temse, waar hij vorig jaar reeds te gast was. De KMO’s vormen de ruggengraat van onze maatschappij, hij benadrukte ook dat 2016 het jaar was waarbij er de meeste banen (55 000) ooit werden ingevuld in de privésector. Volgens de minister een positief signaal dat de verandering werkt.
Gemeenteraadsleden en OCMW-raadslid Tineke Van Britsom en Cleo Callens zetten vervolgens de gastspreker in de bloemetjes.
Waarna Joris Baert, de lokale ondervoorzitter, iedereen uitnodigde voor een gezellige receptie met een fotomoment voor zij die met minister Muyters wensten te poseren.

Een opgemerkte gast was Ingrid Deschepper, voorzitter van CD&V Temse. De partij waarmee N-VA in Temse de meerderheid vormt in de gemeenteraad.

Meer foto’s, klik hier

_DSC0360

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *