Gemeentelijke Jeugddienst organiseert Kinder – en Tienerfuif

TEMSE – Aan het begin van het nieuwe jaar organiseert de gemeentelijke Jeugddienst een Kinderfuif en een Tienerfuif.

Kinderen van 6 tot 9 jaar kunnen het nieuwe jaar in dansen op woensdag 4 januari van 13.30 tot 16 uur in JOC De Nartist. Er is grime, tattoos, gekke kapsels, een kleurhoek en buttons. De inkom is gratis.

Tieners van 10 tot 15 jaar kunnen op vrijdagavond 6 januari van 20 uur tot middernacht het nieuwe jaar infeesten in JOC De Nartist tijdens een heuse Tienerfuif. Waarbij men de kinderen doorlopend kan brengen en ophalen. Ook hier is de inkom gratis.

Er is voor diverse animatie gezorgd zoals glittertattoos, fluo-schmink, coole kapsels en een Post-It muur. De avond verloopt non-alcoholisch met drankjes en chips aan 1 euro. Er zullen ook stewards aanwezig zijn.  In de instuif van het jeugdhuis is er een ouderopvang voorzien.

jeugd_tienerfuif_2017

jeugd_kinderfuif_28dec-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *