Kerstmarkten op gang geschoten

TEMSE – Op het Kerstplein aan de Clement ‘D Hooghelaan gaf schepen van Lokale Economie Geert Vandersickel (N-VA) het startschot voor het Kerstweekend van Unizo en de Sleutelkern en het kerstevenement op de Markt, georganiseerd door tennisclub De Vallei.

“Elk jaar breiden we het Kerstevenement uit”, aldus de schepen. “Vorig jaar was eigenlijk een test. Dit jaar konden we er heel wat meer werk en energie insteken en ook een groter budget voorzien. Hopelijk gaat dit gepaard zowel in de Clement ‘D Hooghelaan als de Markt met een pak bezoekers.”

Meer info, klik hier

opening-kerstmarkt-unizo-2016
Schepen Geert Vandersickel (N-VA)  geflankeerd door schepen Franky De Graeve (CD&V), leden van Unizo Temse, de Sleutelkern, organisatie van de Kerstmarkt op de Markt en de zaakvoerders van tearoom Claire.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *