Spirit ging weer ‘Back 2 The Roots’ !

TEMSE – Culturele vereniging Spirit organiseerde voor de 28e keer een muziekquiz, meteen de 3th edition van het concept: ‘Back 2 the Roots’ Een quiz voor de gevorderde muziekkenner.

Met 20 ingeschreven ploegen en 18 effectief deelnemende ploegen was de feestzaal van het oud-gemeentehuis weer goed gevuld. De deelnemers kregen zowat 200 muziekfragmenten uit de periode , 60’s, 70’s en 80’s, met een paar uitschuivers naar de 90’s voor de kiezen.

Daarbij werd gevraagd naar titel én uitvoerder. Het team Silent Dolphins met leden uit Sint-Niklaas, Willebroek, Kapellen en Grobbendonk werd winnaar met 346 punten ofwel maar liefst een score van 91 procent. Iedere deelnemer ging met een prijs naar huis .

Meer foto’s, klik hier

muziekquiz-spirit-2016
Het winnende team ‘Silent Dolphins’ met (staand vlnr): samenstellers Dany De Bock en Eddy Falckenbach en voorzitter Spirit Raoul De Graeve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *