Scouts één jaar lang ‘Beste Jeugdbeweging van Temse’

Spannende strijd tussen jeugdbewegingen die beslecht wordt met één punt verschil
TEMSE – Zondag 23 oktober organiseerde de gemeentelijk Jeugddienst op de Markt, naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging die op vrijdag 21 oktober plaats vond, de ‘Battle van de Jeugdbewegingen’.

De jeugdbewegingen moesten proeven uitvoeren waarmee sterren konden verdiend worden. Door het forfait van de KSA was het een strijd tussen chiro Overal en de scouts. De scouts wonnen de battle met 54 punten, één puntje meer dan de concurrenten van de chiro. Door de overwinning zijn scouts Sint-Willibrordus, in het jaar dat ze 75 jaar bestaan, een jaar lang de ‘Beste jeugdbeweging van Temse’.

Meer foto’s, klik hier

battle-van-de-jeugdbewegingen-2016
De scouts waren in de wolken met hun overwinning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *