POLITIE. Fietser lichtgewond en bromfiets in beslag genomen

logo Politie Kruibeke-TemseFietser lichtgewond
Er werd een minderjarige fietsster lichtgewond door een aanrijding met een voertuig in de Kouterstraat te Temse. De fietsster reed in de Kouterstraat op het trottoir. Toen er net een voertuig voorbijreed verloor de 14 jarige haar evenwicht en kwam terecht op de rijbaan. Het aankomend voertuig kon haar niet meer ontwijken en raakte haar licht met de zijkant van zijn voertuig. De fietsster werd lichtgewond.

Bromfiets in beslag genomen
Een motorpatrouille merkte op Cauwerburg een bromfietser op die niet op het fietspad reed. Hij werd onderschept en de bromfiets werd getest op zijn snelheid. Deze bedroeg 70 km terwijl een bromfiets klasse A maar 25 km mag rijden. De 17-jarige jongeman uit Temse (Y.M) was pizza’s aan het bestellen. De bromfiets werd in beslag genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *