Chinese zakenmensen op bezoek in Temse

Op uitnodiging van Tony Nai van hotel-restaurant De Sampan logeerden een tiental Chinese zakenmensen in de Scheldegemeente.

In AC De Zaat werden zij ontvangen door burgemeester Luc De Ryck (CD&V) en Freddy Verbeke (CD&V), schepen van Ruimtelijke Ordening. Ze kregen de presentatie te zien die normaal is voorbehouden voor de nieuwe inwoners tijdens de jaarlijkse verwelkomingsavond in december. Ze kregen ook een rondleiding in het AC, de Onze-Lieve-Vrouwkerk en het gemeentehuis. De Chinezen willen mee investeren in de bouw van vastgoed in de gemeente.

Meer foto’s, klik hier

DSC_1434
De Chinese zakenmensen kregen ook een rondleiding in een deel van het gemeentehuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *